RSS

Tabăra de tineret cu genericul „La răscruce de drumuri”, susținută la Campus Porumbacu între 28 decembrie 2012 – 1 ianuarie 2013.


Video


 

Tabără „La răscruce de drumuri” Cristi Paulescu Tabără „La răscruce de drumuri” Tabăra „La răscruce de drumuri” La Platoș, Păltiniș La Platoș, Păltiniș La Platoș, Păltiniș La Platoș, Păltiniș

Tineri învingători

În perioada 21-23 septembrie 2012, Campusul AZSMR de la Porumbacu a găzduit tabăra de tineret a Conferinţei Ardealul de Sud cu tema „Tineri învingători” având ca şi motto׃ “Atunci noi ne vom bucura de biruinţa ta, şi vom flutura steagul în Numele Dumnezeului nostru.”(Ps. 20:5).
Deschiderea taberei a avut loc vineri la ora 19, după aceasta a urmat un timp de discuţii în care am avut ocazia să identificăm lucrurile din viaţa noastră asupra cărora avem nevoie sa obţinem biruinţa şi să ne cunoaştem mai bine unii pe alţii. Pe lângă participarea tinerilor din Conferinţa Ardealul de Sud ne-am bucurat şi de prezenţa tinerilor din alte conferinţe.
În dimineaţa zilei de Sabat pentru altarul de dimineaţă fiecare cameră a avut de pregătit un verset de încurajare legat de tema taberei. Şcoala de Sabat s-a desfăşurat pe două grupe, urmând ca serviciul divin să fie susţinut de Cristian Paulescu. Tema predicii a fost „Reconfigurează-ţi traseul” în care am primit următoarele îndemnuri׃

1. Stabileşte ce anume e important pentru tine.
2. Organizarea unui program zilnic, în care sa fim atenţi la gestionarea timpului.
[…]


Video


 

Conferința „Tineri înving­ă­tori” Cristi Paulescu Conferința „Tineri înving­ă­tori” Jocuri Tigrul Zebra Copii Lacul

“Paşte mieluşeii Mei” a fost prima misiune încredinţată lui Petru după ce L-a tăgăduit pe Domnul Hristos, ca semn că pocăinţa lui a fost primită. Ca împlinire a acestui îndemn, în ultimii ani s-au organizat mai multe tabere pentru copii şi tineri în diferite câmpuri ale Uniunii Române. Uneori, în special în timpul vacanţei de vară, acestea au avut un caracter naţional. În această vară, o astfel de Tabără a avut loc la Campusul AZSMR din Porumbacu, între 5-8 august la care au participat în jur de 60 de adolescenţi din întreaga ţară. Ei au fost încurajaţi să dezvolte obiceiuri de vieţuire sănătoasă (exerciţiu fizic, odihnă la timp, hrană de calitate, hărnicie, ordine, politeţe şi respect reciproc), au memorat versete din Scriptură, au învăţat practic despre slujirea şi părtăşia creştină. Au făcut multe lucruri împreună: au studiat, au cântat, s-au rugat, au participat la dezbateri şi ateliere de discuţii, au strâns gunoaiele de pe malurile unui râu din apropiere, au mers în drumeţie şi au urcat pe multe, au făcut colportaj şi s-au împrietenit!


Video


 

În perioada 22-26 august, Campusul AZSMR din Porumbacu s-a dovedit a fi din nou o gazdă ospitalieră pentru aproximativ 40 de copii, care s-au bucurat în cadrul taberei organizate de drumeţii, cursuri, jocuri, relaxare şi foc de tabără. Cei mai mulţi s-au întors acasă cu impresii bune şi amintiri frumoase, dar şi cu dorinţa de a fi nelipsiţi de […]

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

În perioada 19-30 iulie s-a organizat la Campusul AZSMR din Porumbacu o tabără pentru copii la care au participat numeroși copii din Uniune. Cazarea s-a făcut în corturi și în cabană, iar programul a inclus studii biblice, drumeţii pe traseele montane din împrejurimi, jocuri, foc de tabără etc.
Mulţumim tuturor celor care au sprijinit într-un fel […]